Käyttöohjeet Prostaffect

Kapseleiden Prostaffect käyttöohjeet

Prostaffect on täysin uusi ratkaisu eturauhasen terveyden tukemiseen Suomessa. Todennäköinen valmistaja toimitti sen digitaalimarkkinoille keväällä 2020. Tiedetään, että suurin osa luetelluista komponenteista tehostaa merkittävästi uroksen urogenitaalisten ja lisääntymisjärjestelmien työtä. Valmistaja on myös toistuvasti todennut parantavansa myös eturauhasen asianmukaista toimintaa. Useimmat saatavilla olevat asiakasarvostelut ja arvostelut online -läheisyysfoorumeilla vahvistavat myös tämän. Kommentit, arvostelut ja mielipiteet ovat enimmäkseen positiivisia. Ne eivät sisällä vakavia valituksia negatiivisten sivuvaikutusten, allergisten reaktioiden tai muiden vasta -aiheiden esiintymisestä. Mutta oikean vaikutuksen saavuttamiseksi sinun on käytettävä kapseleita tarkasti ohjeiden mukaisesti.

Ohjeet Prostaffect -kapseleiden oikeaan käyttöön

Prostaffect on kapseli, jossa on innovatiivinen kaava, jossa yhdistyvät luonnon lahjat ja moderni tiede. Ne tulee nauttia kerran päivässä, mieluiten puoli tuntia ennen suunniteltua ateriaasi. On suositeltavaa juoda kapseleita runsaalla vedellä. Kivun oireet häviävät ensimmäisen käyttöviikon jälkeen. Sinun on odotettava kauemmin syvällisempää toimintaa. Se riippuu taudin vakavuudesta ja kehon yksilöllisistä olosuhteista.

Ei ole mitään helpompaa kuin ottaa päivittäin miesten Prostaffect libidoa parantavia kapseleita. Ne on peitetty ohuella kalvolla, joka vaikuttaa helposti ruoansulatuskanavaan. Ainoa asia, jota parhaiten toimivan eturauhasen ratkaisun nimetty valmistaja neuvoo käyttäjiä, on noudattaa käyttöohjeita. Ne on koottu laajan käyttö- ja sovellusoppaan muodossa. Tuotesäiliö tulee säilyttää kuivassa ja viileässä paikassa. Sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle.

Kuinka käyttää tuotetta oikein? Helppoja vaiheita on kolme.

Kapselien käyttöohjeet
Vaihe 1 Vaihe 2 Vaihe 3
Älä ylitä 2 (kahta) kapselia päivässä. Tee tämä noin 30 minuuttia ennen tavallista ateriaasi! Muista pysyä fyysisesti aktiivisena, syödä terveellistä eturauhasruokaa ja juoda paljon nestettä! Toista tämä prosessi joka päivä vähintään koko kalenterikuukauden ajan!

Lääkkeen koko kulku on 30 päivää (yksi kalenterikuukausi). Tarvittaessa voit toistaa kurssin jonkin ajan kuluttua ennaltaehkäisyyn.

Käyttöaiheet

Eturauhastulehduksen oireet kehittyvät yleensä vähitellen ja ne voidaan havaita riittävän ajoissa. Kuitenkin tapahtuu, että terveyden heikkeneminen tulee yhtäkkiä, sitten meillä on akuutti eturauhastulehdus. Kaikkien oireiden huomiotta jättäminen voi heikentää siittiöiden laatua, veren ulkonäköä siemennesteessä ja vähentää merkittävästi sukupuoliviettiä. Eturauhastulehduksen oireet:

  • Virtsainkontinenssi.
  • Usein virtsarakon paine.
  • Kuume ja voimakas kipu perineumissa.
  • Ärsyttävä, polttava kipu virtsatessa.
  • Suurentunut eturauhanen peräsuolen testissä.
  • Vaikeus saavuttaa ja ylläpitää erektiota.
  • Seksuaalisen elämän laatu heikkenee.
  • Ennenaikainen siemensyöksy.

Vasta -aiheet

Kapseleilla ei ole vasta -aiheita luonnollisen koostumuksensa vuoksi. Ainoa ehto, jolla et voi käyttää tuotetta, on yksilöllinen intoleranssi jollekin aineosalle.